Giweaway + Organiser dit tøj / T-shirt folder

Jeg er ved at gøre op med alle fejlkøbene og forsøger at komme til bunds i alt det gamle tøj som har hobet sig op i mit tøjskab igennem årene.

Jeg vil have styr på mit tøj, have et overbliv og en bedre viden om det tøj jeg allerede har. På den måde kan jeg bedre sammensætte det til flere forskellige outfits.

Rod med Rod

OVERBLIK er det nye kodeord!!

Jeg er en af de kvinder som har en masse forkert tøj i mit skab. Jeg har en masse tøj og HVER gang jeg tager det ud og prøver det, ryger det direkte tilbage i skabet igen.- Enten fordi det ikke sidder godt, er for småt eller stort, eller har en farve som bare ikke klæder mig. Nu skal det være slut og jeg må tage mig sammen og få ryddet op og smidt ud.

Jeg ved at jeg skal investere en masse tid i det her, for det er ikke noget jeg får gjort på 2 min. Derfor vil jeg også forsøge at holde mit skab, når det endelig kommer i orden.  I denne forbindelse har jeg købt mig en lille ny “maskine”- Nu kan alt mit tøj ligge helt lige og ens inde i skabet. = OVERBLIK 🙂

tshirt folder

Denne nye dims/gadget er genial. – Og kan købes lige her

Det er pludselig super nemt at lægge tøj sammen, alle kan være med og det bliver bare SNOR lige – HVER gang :). Det hele passer super fint ind på hylderne og tøjet bliver ikke krøllet når det først er lagt sammen med min lille ven 🙂

Det er lige før jeg vil sige at det er blevet SJOVT at lægge tøj sammen – Shhhhh sig det ikke til min kæreste.

 

 

 Denne fede gadget kan købes lige her

  Kun 99 kr.1098157_10201184732752963_915802168_n

I starten tænkte jeg at det var en stor dims at hav liggende, men jeg syntes faktisk ikke at det er så slemt. Når den er foldet sammen fylder den ikke det helt vilde og den kan nemt hænge eller ligge inde i skabet.

20130801_192020

Det bliver bare SÅ FINT og det er meget lettere at få plads til tøjet og overblikket er også meget bedre end før.

Denne sjove Gadget har også været med i tv serien Big Bang Theory og du kan se den in action i serien i dette lille video klip.

Ikke nok med at jeg har køb sådan en SKØN maskine til mig selv. – Jeg vil også gerne dele min glæde og begejstring med alle jer andre. Derfor har jeg købt endnu en som jeg vil udlodde i en lækker Giveaway til mine fantastiske læsere.

Reglerne er simple og alle som er bosat i Danmark kan deltage.tshirt folder vind

Det eneste du skal gøre for at vinde denne t-shirt/tøj folder er:

Hop ind på www.coolstuff.dk og fortæl mig i kommentarfeltet her under hvilken gadget der ville passe perfekt til dig. (Husk også at skriv din mail, så jeg kan få fat på vinderen

Der er mange sjovt ting inden for MANGE forskellige kategorier, og jeg er sikker på at der er sjovt ting til alle, eller god inspiration til den næste gave 🙂

Konkurrencen slutter d. 1. September kl. 18.00 og vinderen vil blive offentliggjort her på bloggen samme aften.

Det er i denne giveaway ikke et must at du følger mig blog – men jeg bliver selvfølgelig glad hvis du vil følge mig på Facebook, Bloglovin, Instagram eller Youtube.

 

Jeg håber at I vil deltage i min giveaway og jeg glæder mig helt vildt til at glæde en dejlig læser.

 

// Simse

 

Dette indlæg indeholder affiliate links, men det har inden indflydelse på min mening og vurdering. 

28 Comments

Leave a Comment