Weekendens loppefund + kjoleindkøb

Charmerende Loppefund

Jeg har i weekenden forsøgt at komme lidt ud.  Jeg har ikke den store energi for tiden, så derfor var jeg ret  stolt over at jeg overhoved kom ud ad døren i denne weekend.

 

Lørdag var jeg på et loppemarked hos Kildevang Antik. Der var i weekenden ikke kun åbent i antik-shoppen, der var også nips, møbler, lamper mm. i hele gårdspladsen. Der var utroligtmange ting og det var til fair loppemarkedspriser.

I første øjekast fandt jeg ikke så meget som hade min interesse, men efter at jeg havde gået rundt der imellem alle de gamle fine sager i noget tid, fandt jeg pludselig lidt småting.

Loppefund hos Kildevang Antik

Det blev til en glasskål med et fint mønster. – Den vil jeg bruge til æblekager, servering af kartofler osv. REN hygge.

De 3 gamle mælke- fløde flasker på 1/4, 1/5 og 1/10 L .  – Disse skal bruges som vaser, enten samlet eller hver for sig.

En gammel, slidt og charmerende hålmaskine i jern. – Jeg er VILD med den patina som den har fået og den ender nok med at blive en pyntegenstand et sted her hjemme.

Et fint prikket og charmerende forklæde. Jeg ELSKER at bage mm. så derfor måtte jeg bare eje dette forklæde. Det er LIGE min stil.

Alle disse ting fik jeg samlet for 50 kr. – Jeg ELSKER loppefund og genbrug 🙂

 

 

Kjole-himlen og snak om bryster.

Søndag fandt jeg også lidt energi til at komme ud ad døren og der smuttede jeg forbi Sjællandsbazaren. Der var mange fine ting og meget af det, var også til gode priser. Der var VILDT mange stande med Tøj, sko, smykker osv. Men jeg faldt særligt over 1 stand. Farverne, stilen, steningen, det HELE – jeg måtte der ind og kigge…

Jeg tænkte at jeg skulle have 1 kjole. JAJAJA, den er god med dig – jeg endte med at købe 4. Jeg kunne SLET ikke vælge og til en pris af 200 kr. pr. stk. kunne jeg slet ikke styre mig.

Jeg postede samme aften et billede på Instagram hvor jeg viste lidt af det jeg havde købt.

Bjørk pinup kjoler

Åhhhh YES – jeg var næsten i himlen. Der var prikker, fede print, flotte farver, blomster og strutskørter over det hele. Mit pinup/retro hjerte gik jo helt amok i denne stand og jeg kastede den ene kjole over armen efter den anden, for at samle til bunke, inden jeg gik i prøverummet. – Jeg opdagede så at der var KØ til prøverummet, ja hvad havde jeg dog tænkt mig. SELVFØLGELIG er der kø til et prøverum på en Outletmesse.

Der opdagede jeg at jeg rent faktisk havde været lidt smart hjemmefra – uden selv at have tænkt vildt meget over det. Jeg havde nemlig sorte leggings på og en sort stropbluse inden under min anden trøje. Så derfor besluttede jeg mig for at jeg sagtens kunne prøve disse kjoler omme bag ved et tøjstativ bagerst i standen. – Perfekt INGEN kø 🙂

Jeg tør slet ikke tænke på hvor mange kjoler jeg havde ind over hovedet på denne stand. Men det var fantastisk at prøve så mange fine kjoler i selskab med den SØDESTE sælger/butiksindehaver. Vi fik os en god snak om bryster og figursyet kjoler. Jeg var lidt træt af mine bryster, da jeg fandt en SÅ FIIIIN kjole, som jeg så SLET ikke kunne passe pga. brysterne. Men der fortlate den søde kvinde mig, at det altså også kunne være forfærdeligt at have for lidt, til disse kjoler.  – Såååå jeg må bare lære og leve med det jeg har, for der er nok ikke noget som er helt perfekt til alt 🙂

Vi fik grinet og snakket en masse imens kjolerne fløj rundt om ørene på mig. Det må siges at jeg var i kjole himlen.

Navnene er bare nogle som jeg selv har givet dem, men de har fået navne fordi jeg allerede ELSKER dem 😉

“Cherry berry” – fra Hearts & Roses – normal pris 899 kr.

“Blue flower dream” – fra Lindy Bop – Normal pris 899 kr.

“Big pink flower garden” – fra Lindy Bop – Normal pris 899 kr.

“Red LOVE” – fra Hearts & Roses – Normal pris 899 kr.

 

Alle kjolerne er købt hos Bjørk og de kan findes på Facebook , på deres hjemmeside og i deres butikker.

 

Jeg lover jer at jeg nok skal lægge billeder op på bloggen så snart jeg får dem på, men lige nu må i nøjes med et gulvbillede af de fine kjoler.

 

Det var lidt fra min weekend. – Jeg håber at i alle har haft en fantastisk weekend, trods det dårlige vejr.

//Simse

 

 

1 Comment

Leave a Comment