Valentine’s day / Spring outfits

Valentine’s day er på vej og jeg har derfor lavet 3 outfits som jeg syntes kunne være helt ideelle til denne dag.

Dog kan alle 3 sæt også bruges til foråret når det kommer. Jeg syntes ikke man skal være bange for at gå med blomstret tøj, man skal bare nedtone det andet man har på samtidig, så det ikke bliver TOO MUCH!!!

Her har jeg taget udgangspunkt i blomstret bukser/leggins og så har jeg valgt at sætte den sammen med en ensfarvet top i en farve som er repræsenteret i underdelen. Yderligere syntes jeg at nude/hudfarvet sko er gode til et sådan et look, men man kan selvfølgelig også vælge andre farver.

Flower love

What to wear with kimono top
125 DKK – desireclothing.co.uk

How to wear pink sweat shirt
445 DKK – conleys.de

Boohoo what to wear with red peplum top
220 DKK – boohoo.com

Red trousers
50 DKK – bodycentral.com

SuperTrash floral trousers
375 DKK – welikefashion.com

How to wear wide heel shoes
105 DKK – cicihot.com

Jeg mener ikke at man skal købe ALT der er på denne collage  – men det er ment som inspiration til hvordan man selv kan sammensætte et lækkert outfit til foråret.
Tøjet og nogle af skoene og er til fornuftige priser. Men så er der også andre sko som er ret dyre i forhold til mit budget, men de fungere perfekt som inspiration.
Hvilket sæt er du mest til  ? 1 – 2 – 3 ? 

//Simse

Leave a Comment