Turen til Filippinerne

Turen til paradiset – Filippinerne

Februar står for døren, og det betyder at jeg snart skal opleve det varme, tropiske og oplevelsesrige Filippinerne. Det bliver en vild rejse som jeg glæder mig helt vildt til. 
 
Denne rejseform er helt ny for mig, men jeg glæder mig helt enormt. 
Turen indeholder overnatninger på 3 forskellige øer. 3 meget forskellige steder. 
Manila, Boracay og Coco Beach
 
Ferien er bestilt hos C&C Travel, dog har de hjulpet os med at lave lidt om på rejsen. Til nu har jeg kun ros til dette rejseselskab. 
 
Jeg er BANGE for at jeg kommer hjem og kun er brun på ryggen. Der skulle være helt utrolige snorkling muligheder der nede, og det ender sikkert med at jeg lægger der ude i vandet og betragter livet under vandet i flere timer om dagen. 
 
Jeg glæder mig til at dele mine billeder der nede fra.
 
Det bliver lækkert at se forskellige steder på turen. Jeg har som sagt ikke været der før, så jeg ved ikke det store om de forskellige destinationer. 
Så erfaringer, anbefalinger mm må i vente med at få til jeg kommer hjem 🙂 

 

Vi lander i Manila og skal sove der første nat. Derefter skal vi flyve i en lille flyver ud til øen Boracay. Der skal vi være i noget tid. Her fra skal vi sejle over til Coco Beach og være der til ferien slutter og vi skal tilbage til Manila.
Vil du følge min blog hvis der kommer opdateringer der nede fra ? 
Kommenter gerne så jeg ved om det er noget I vil se og høre mere om 
 
//Simse 

1 Comment

  • Anonymous says:

    Glæd jer!! Det er et fantastisk sted!! Fattigt men fantastisk! Jeg er har været i Manila og faktisk dykket ud for Coco Beach, men vi boede længere nede af kysten ved et sted der hed Puerto Gaelera, og ja, det er fantastisk dykning!

    Men det kan vi jo snakke meget mere om på lørdag 😉

    Kat. 😉

Leave a Comment