Sundere livsstil – sat igang

Det er ikke januar, eller ved at være sommer 😂 nej det er bare et helt tilfældigt tidspunkt på året.

Vi er blevet trætte af at have dårlig energi og ikke kunne passe vores tøj her hjemme. Vi skal finde en balance som passer ind i vores familieliv og som ikke styrer vores liv totalt.

Det hele er nyt og spændende, men på en eller anden måde har jeg en følelse af at det lykkeds denne gang.

Vi er ikke begyndt på at følge en speciel kur eller noget, vi er bare begyndt at tænke over hvad vi propper i munden og tilføjer generelt mere grønt og protein, samtidig med at vi begrænser sukker og hurtig mad.

Igennem min seneste graviditet er jeg stoppet med at drikke sodavand og en del søde ting, fordi jeg simpelthen blev så dårlig af det. Så den del er noget lettere for mig og har allerede bidraget til et vægttab på omkring 13 kg 💪

 

Nu er jeg igang med at finde alternativer til forskellige ting I køleskabet og når den hyggeligt sukkertrang melder sig -for det gør den før eller siden.

Derfor har jeg bestilt en masse hjem fra Bodylab.dk

Lidt af det viser jeg her, men har også bestilt protein barer med god chokolade mm. Så vi har lidt på lager.

Jeg glæder mig helt vild til at have det i huset, så der er et sundere alternativ når det virkelig bliver nødvendigt

Lige nu følger der en lille gave med til alle som bestiller på deres hjemmeside 😍 jeg glæder mig bare helt vildt til at få mine ting så jeg kan lave lækker mad 😍

Jeg skal nok dele billeder og opskrifter mm. Når jeg selv er kommet i gang med det hele ❤

 

//Simse

 

Dette opslag indeholder affilliate links.

 

2 Comments

 • Jeg er også rigtig glad for bodylabs produkter, men man skal alligevel tænke sig lidt om.. Jeg synes det er fedt at der er skruet ned for sukkeret og op for porteinen, men der er desværre stadig rigtig mange kcal i.. Men synes det er et godt alternativ til alt det usunde..

  Super flot at du i forvejen har tabt så meget.. og sikke noget lækker mad, du har delt.. Mums…

  Knus Jeanette

  • admin says:

   Det er rigtigt, man skal liiiige tænke lidt fortsat 🙂 Men jeg er bare glad for at have noget i skabene som jeg kan bruge hvis der kommer gæster eller andet. Det skal jo fortsat spises og NYDES med omtanke.

   Knus her fra <3

Leave a Comment