Spring nails

Farverige forårs negle 

Forårs negle i friske farver

For mig er det vigtigt at jeg gør noget for mig selv som minder mig om forår. Specielt nu når foråret stadig lader vente på sig, og der stadig ligger sne i min have 🙂

FARVER er vigtigt for mig, og minder mig derfor meget om forår. Derfor blev jeg helt glad i låget da jeg tidligere på ugen fandt disse skønne pastel neglelakker i Tiger.

Pastel = forårs trend.

Alle farverne er flotte hver for mig, men sammen er de nu også SKØNNE

Det er super nemt at være med på pastel trenden når der er neglelakker i Tiger. Disse neglelakker kostede nemlig kun 10 kr. – HELT VILDT billigt.

 

 

 

884514_10200481990184838_1871532686_oJeg valgte at købe 5 forskellige farver så jeg havde en farve til hver finger. Der var vist yderligere en orange, og en anden form for lilla. Men jeg besluttede mig for at der i min “Forårs pastel seire” bare skulle være 5 forskellige.

 

Hop forbi Tiger og gør et godt køb. Kvaliteten af dem er fin nok til prisen. De er selvfølgelig ikke super farvemættet, og nogle af farverne skulle have 3 lag før de var flotte. Men jeg syntes det er en super god måde at være med på pastel bølgen uden at give kassen for hver enkelt farve.

 

 

Er du lige så vild med pastel trenden som mig ?

Den gør mig glad i låget- og jeg ELSKER alle farverne <3

 Hvis du vil læse mere om min shoppetur hvor disse neglelakker blev mine så klik her

Vil du se andre måder et pynte dine negle på, så klik her. 

 

//Simse

Leave a Comment