Sommer blomster i haven

Have Hygge idag i solen

 

964823_10200741217345355_1434465321_o

Idag ville jeg ordne lidt i haven. Jeg havde et bed som lignede LORT og jeg syntes at jeg ville så en masse sommerblomster i bedet.

Derfor fandt jeg en masse blandet frø. Smed dem i en skål og blandede det hele sammen.  Så var jeg klar til at så dem ude i haven.

Først hakkede jeg alt ukrudt op og rev bedet fint. Der efter lavede jeg riller i bedet og lagde frå i disse riller. Så dækkede jeg frøene til og gav bedet en lille smule vand.

Nu kan jeg bare læne mig tilbage og vente på at de små fine blomster pipler op af jorden. Jeg er spændt på hvor meget af det der bliver til noget og om beden bliver totalt OVER beplantet eller om det bliver LIGE som jeg forestiller mig.

 

Jeg håber at der kommer en masse fine blandet blomster op af jorden så jeg igennem hele sommeren kan plukke blomster fra bedet og pynte med i hjemme eller give væk som værtindegaver.

Jeg har også sået lidt frø i nogle krukker. Men her har jeg ikke plantet blomster, men derimod krydderurter. Persille, purløg og basilikum – Jeg glæder mig sådan til at jeg kan bruge dem i maden.

Jeg skal nok fortælle mere om dette bed, når der kommer noget op ad jorden.

 

//Simse

Leave a Comment