Solskins shopping

Sol og shopping 

 

Shopping dagen idag startede med en pakke fra postbudet.pakke fra billigvoks.dk

Det er altid dejligt når der kommer små kasser ind ad døren 🙂

 

OPI neglelak:

Jeg bestilte igår 5 stk. OPI neglelakker fra Billigvoks.dk så leveringen på disse er gået meget hurtigt.

Jeg er altid bange for farverne når man bestiller over nettet. Pga. vores forskellige computere og skærmtyper kan den samme ting godt se helt anderledes ud.

Derfor åbnede jeg hurtigt pakken for at de farverne IRL. Ved første øjekast så det hele fint ud, men HOV der manglede en neglelak. ØV

Nederst på min kvittering stod der at farven Glitzerland desværre var udsolgt. – Endnu mere ØV

 

IMG_20130403_141453

Jeg kiggede hurtigt videre på produkterne og jeg må indrømme at farverne ER ANDERLEDES end dem jeg ser på min com. skærm.  Men ved nærmere eftersyn er jeg generelt meget glad for farverne.
Farven Do you think i’m texy? er dog ikke lige så flot som jeg havde forventet, men jeg gider ikke sende den tilbage og bruge 25 kr. i porto. Jeg beholder den og må huske på at jeg kun har givet 49 kr. pr. stk.

Mit råd vil dog være til mig selv i fremtiden og til jer som læser med. At hvis man er i tvivl ang. farverne lige som mig, så gå ned i en butik som forhandler neglelakkerne og tjek farverne ud, inden man bestiller. På den måde slipper man for at skulle sende retur osv. pga. en farve.

 

Senere måtte jeg ud i det gode vejr. Onsdag er torvedag i Næstved, så derfor tog jeg ned i byen for at se om der var noget jeg ikke kunne leve ude. -Selvfølgelig er der det <3

Søstrene Grene

Jeg kan ikke gå nede i byen uden LIGE at skulle forbi Søstrene Grene. De har så mange fine ting, og der er samtidig også så meget at vælge imellem at han tit ser noget nyt hver eneste gang man kommer der.

 

I denne butik må jeg altså holde mig selv tilbage. Ellers kan det går helt galt.

 

IMG_20130403_141135

Deres papir er jeg altid over og kigge på. De skifter tit mønstre og lur mig om de ikke havde fået nyt siden sidst. derfor endte det med at jeg købte 6 små ruller med fint papir til hvert 1.88 kr.

Jeg er samtidig også vild med alt deres glas. Der er så mange finde små vaser, lækre skåle osv. i denne “afdeling syntes jeg dog at man skal holde lidt øje med priserne. Jeg fik hevet 3 små glas ting ned som jeg glæder mig til at fylde med blomster til sommer. De koster 6.90 og 6.60 pr. stk.

For tiden har de et lille Coca Cola tema med lidt forskellige ting. Jeg kunne ikke stå for denne Retro look a like sugerørs holder så den hoppede også ned i kurven og kostede mig 29.90 kr.

 

 

IMG_20130403_141220

 

 

Der røg også nogle tucscher ned i kurven med den begrundelse

“De er meget rare at have”

 

 

 

 

Mere plads i skabet?

 

IMG_20130403_141551

Jeg har for noget tid siden set en på Instagram, som skiftede alle hendes træbøjler i skabet ud med tynde metalbøjler og på den måde fik MEGET mere plads i skabet.
Derfor var der noget i mig som bare sagde KØB – da jeg så disse fine bøjer til kun 1.68 pr. stk.

Du kan meget mere af mit tøj komme på bøjler og jeg kommer til at føle at jeg har fået nyt og større skab. Det må da siges er en WIN WIN

 

Jeg skal nok lægge lidt billeder op senere så I kan se forandringen 🙂

 

Lidt striber til håret fra Matas

Jeg har tidligere lavet et indlæg om Tør Shampoo. Den gang var det vist også fra Matas’ de stribede. Jeg syntes selv at disse to produkter bliver præsenteres rigtig godt med dette design. Jeg ved ikke om det er det samme som jeg tidligere har brugt bare i nyt design eller om dette er noget helt andet.

IMG_20130403_141319

Men nu prøver jeg denne Tør Shampoo og bliver jeg meget glad for den, kan det jo være at den senere får sit helt eget indlæg 🙂

Sammen med denne tør shampoo købte jeg også en Heat Protection spray. Denne lover maksimal varmebeskyttelse og giver samtidig glas. Så den glæder jeg mig MEGET til at komme igang med at bruge.

Det er vigtigt at man beskytter sit hår, hvis man som mig glatter og krøller meget, derfor håber jeg at denne her er god. De kostede 60 og 55 kr.

Fordi jeg krøller mit hår ret meget tænkte jeg om der ikke var en mere skånsom måde at lave krøllerne på, så mit hår ikke skal varmebehandles så tit.

Jeg har fundet en læsning som jeg skal teste for jer. Det eneste man skal bruge er et bredt hårbånd som dette. Så jeg er nu klar til et lille forsøg. Det kostede 20 kr. og jeg vender tilbage så snart det er afprøvet.

Neglelak og make up fra Tiger

Tiger er for mig en butik som jeg skal passe lidt på, lige som med Søstrene Grene. Jeg må begrænse mig i butikken og ikke gå helt amok. IMG_20130403_141426

Denne gang gik det mest ud over “Make up afdelingen”. Det blev til et sort Bandana, 5 neglelakker i de fedeste pastel farver og 4 eyelinere

Det er alle ting som jeg er sikker på at I vil høre meget mere om her på bloggen. Da jeg er sikker på at det er noget som jeg selv vil bruge ofte i min hverdag.

Farverne er geniale til foråret og jeg blev så glad i låget nede i butikken så jeg måtte have hele 5 🙂

Alle disse ting kostede 10 kr. pr. stk. Jeg syntes det er fedt at man kan købe neglelakker i de mere “specielle” farver helt ned til 10 kr. så kan man være med forårets trend med pasteller uden at bruge over 100 kr. pr. farve.

Imens jeg stod i kø faldt jeg lige over yderligere 2 ting også til 10 kr. pr. stk.

IMG_20130403_141352

Tørret purløg og persille er ALTID noget jeg bruger meget af, og det løber altså op, hvis man hele tiden skal have en frisk dusk stående i køkkenet. Derfor syntes jeg at denne løsning er GENIAL.

Nu har jeg det altid ved hånden i køkkenet og til den pris så skal vi have persille og purløg hver dag nu 🙂

 

 

Det var ALT det jeg har fået købt idag.

Jeg ved godt at dette indlæg er blevet MEGET langt. Men jeg ville så gerne dele med jer hvad jeg havde købt idag.

Nyd det dejlig vejr og ha en fortsat FANTASTISK dag <3

 

//Simse

 

2 Comments

Leave a Comment