One Direction in Berlin

Turen til Berlin stod i One Directions tegn!!

Jeg har en kusine som er helt ustyrligt fan af One Direction. De er bare det bedste i HELE hendes verden. Jeg gjorde ALT hvad jeg kunne for at få billetter i DK. Men der var bare ikke noget at gøre, alt var udsolgt LANGT før jeg kom igennem.

266582_4657255021922_1167375917_o

Dog fik min kæreste fat i billetter til os i Berlin. FEDT – vi kunne nu overraske hende til jul.

Til jul fik Min kusine så en gave hvor i der stod at vi skulle til Berlin på shopping tur. Hun blev lykkelig <3 Senere fik hun en anden gave. Hun åbnede den, og det var en T-shirt med 1D på forsiden og på bagsiden havde jeg skrevet.

Jeg skal til 1D koncert i Berlin 11. maj 2013.

Hun blev nu ellevild og var helt oppe at køre over denne gave. – Det er så fedt at man kan give gaver som spreder SÅ meget lykke.

554684_10200552025015665_507033058_n

Nu var det ENDELIG blevet maj og vi skulle til Berlin og se 1D i O2 world-Berlin.

IMG_0254

Koncerten startede kl. 19.30. Men vi stod foran O2 allerede kl. 17.45 og var klar da dørene gik op 18.15. Vi kom ind igennem en O2 special indgang – fandt vi ud af. Men vi fik lov til at gå igennem for denne ene gangs skyld fordi vi ikke forstod Tysk. Her fik vi taget et billede sammen med en anden gruppe danske fans som vi mødte uden for.

OneDirection_11052013_94352

Vi var inde i GOD tid fordi vi kom ind igennem denne “VIP” indgang. Så vi fik købt en plakat, taget billeder ude fra teressen og ud over alle de andre ventende fans.

IMG_0260

Denne oplevelse var MEGET overvelden for en pige på 10 år, så vi brugte lige lidt tid på at få noget drikke, trække vejret helt ned i maven. finde vores pladser, se hvor toiletterne lå mm. Vi havde rigeligt tid og vi nød at sidde og kigge ud over O2 og bare se at flere og flere forventningsfulde fans kom ind og fandt deres plads.

IMG_0278Vores pladser var super fede. Vi sad rigtig godt, selv om vi sad i den øverste sektion. Det var helt underligt at de kom til at stå LIGE DER NEDE.

Koncerten gik igang med et BRAG af en åbning og O2 kogte lynhurtigt da de 5 charmerende fyre gik på scenen. Gulvet var helt oppe og ringe, og det var ikke mange der brugte deres stole der nede. Oppe i vores sektion var folk (andre danskere) af den overbevisning at man SAD NED TIL KONCERT og bed os derfor om at sætte os ned. Men vi havde givet det samme for vores billet som dem, og vi havde altså lyst til at stå op.  -HADER SURE MØDRE der er med deres døtre til koncert.

IMG_0406

1D leverede et fedt show og en fed koncert. De gav deres fans det de gerne ville have. En masse god musik, en sjovt og underholdende show blandet med en masse publikumskontakt og en MASSE vink til de vilde piger.

De giver sig tid til deres fans, man kan mærke at det betyder enormt meget for dem at deres fans er med dem. De vinker og underholder HELE tiden under showet og hver gang der bliv vinket til en sektion af piger startede det vildeste hylekor i netop den sektion. Pigerne var ellevilde med dem og sørgede for at drengene kunne mærke at der var et publikum til stede som ELSKEDE dem. IMG_0362

Pludselig stod 1D oppe på en kæmpe glasplade og den begyndte nu at køre ud over publikum. Der blev vinket, kysset, hylet og sendt bamser, skilte og andet kasteskyts afsted til dem. De fløj nu ud på en lille scene midt i salen og gav et par numre samt underholdning der.

Der blev læst et par posts op fra Twitter. De sang derfor “My heart will go on” fra Titanic og lavede svømmekonkurrence ind over scenen. Igen var der fokus på underholdning og tøserne ELSKEDE det.

IMG_0390

Drengene danser ikke vildt meget. Men de bevæger sig rundt på scenen hele tiden. Der sker noget nyt hele tiden, og fordi de er 5 i gruppen kan det godt være helt svært at finde ud af hvor man skal kigge hen når de er igang. Det var et livligt og nærværende show om ramte alle pigerne lige i fan-hjertet.

IMG_0329

Under koncerten da 1D lige skulle have en lille tår vand og gøre klar til næste nummer blev der sat en video på. Her var alle drengene blevet udklædt til ukendelighed og lavede sjov og ballade i Londons gader. Louis måtte i sin kamp for “Gratis kram” løbe efter mange af pigerne. -piger som nok fortryder at de ikke krammede ham idag.

 – Jeg syntes den var super sjov og så har filmen den SØDESTE slutning <3

Se videoen her:

Selv om jeg kom som ikke stor 1D fan må jeg indrømme at man bliver suget ind i deres univers og kan ikke andet end syntes at de fyre gør det super godt. Det er vildt at se på så tæt hold hvor stort indtryk de gør på deres fans og hvor meget de er i kontakt med dem. Det er fedt at se at berømmelsen ikke er steget dem til hovedet og jeg følte at der var plads til drengenes forskelligheder og deres fjollerier. Det ligner at de har deres egen fest og lægger vægt på frihed og underholdning istedet for gennemkoreograferet danse moves osv.

 

Må indrømme at jeg, trods min alder er blevet fan af de 5 fyre. Jeg tager sku hatten af for dem – de gør det super godt og jeg forsrår godt ALLE de piger som er FALDET TOTALT For dem og ville gøre ALT for at møde dem <3

Hvis du som mig ikke ved det store om disse drenge og gerne vil vide bare lidt mere så kan du se meget mere her under. Jeg har fundet lidt blandet videoer som viser meget om dem.

Begyndelsen: De stillede alle 5 op i X-faktor som solister og kom alle videre, men blev så vraget senere i programmet. De var knuste, men fik så en sidste chance – de blev samlet som en gruppe og dermed opstod One Dirction. De sluttede som nr. 3 men har efter x-faktor taget verdens piger med storm.  – Her kan du se deres første audition og jeg kan afsløre at ikke alle får 3x ja fra dommerne.


Vil du gerne vide bare lidt mere om de 5 meget forskellige drenge kan du tage et kig på denne video.


I denne video er du meget med “bag scenerne” og får meget lov til være sig selv. De laver sjov med hinanden hele tiden og kan til sider være svære at styre for dem som gerne vil interviewe dem 🙂


Dette er blevet et LANGT indlæg. Men jeg følte også at der var en MASSE at dele med jer <3

Jeg forstår pludselig fascinationen og jeg syntes de gjorde det super godt.

 

Good job boys in O2 -world – Berlin 11.05.2013 – your fans really love you.

 

Hvis du vil læse mere om stedet hvor vi boede da vi skulle til koncert kan du læse MEGET mere ved at klikke her

//Simse

Leave a Comment