Nyt projekt i livet

Så er der endelig nyt på bloggen. Wow der har været stille, jeg ved det godt og jeg beklager dybt.

Der er sket VILDT meget i mit liv siden sidst jeg har opdateret bloggen. Jeg er blevet HELE 28 år gammel, er blevet gift med en vidunderlig mand, været på bryllupsrejse, fået nyt arbejde, shoppet en hel del og været virkelig kreativ specielt op til vores bryllup, da næsten ALT var lavet af mig og mit “kreative hjælpe team”.  – Jeg LOVER at der nok skal komme mere op fra vores bryllup, vores rejse osv. Men dette indlæg handler om noget helt andet.

Da jeg var i New York i 2014 (hvor jeg sagde JA til min mand på toppen af Empire State Building) købte jeg en bog som hedder: One line A day – A five year memory book. og jeg har siden da venter på den helt rigtige “anledning” til at starte op på bogen. Her d. 1 august da vi blev gift, fik jeg så endelig mit clue og jeg derfor begyndt på bogen nu.

Som navnet på bogen antyder så er det en form for “dagbog” som holder i hele 5 år. Hver side i bogen er en ny dag og der er så plads til at skrive hele 5 gange på samme dato. Jeg glæder mig helt vildt til at jeg har skrevet i den i et år, så jeg begynder at kunne se hvad jeg lavede for præcist et år siden. og om 5 år bliver det selvfølgelig  KUN sjovere.

Jeg er helt vild med den funktion som er på FB, hvor man kan se sine minder tilbage i tiden og denne bog vil jo fungere fuldstændig på samme måde. Denne bog vil nok bare indeholde andre ting som springer frem som minder, da den ikke er offentlig, men er min egen lille personlige dagbog for mit “nye liv” som kone.
11062651_10206660118394182_4369957056808565688_n 11896169_10206660117474159_7270327766730262070_nJeg glæder mig helt vildt til at der kommer meget mere i denne bog, og jeg er sikker på at det ikke er sidste gang i ser eller hører om denne bog. Hvis du som mig syntes at det kunne være helt vildt sjovt at få et sådan overblik over dit liv, de næste 5 år så har jeg fundet en side hvor man kan købe bogen, hvis man ikke lige kommer forbi New York. Klik her for at købe bogen 

 

 

Der er også andre bøger i serien og nogle af dem kan du se ved at klikke lige her:  Jeg starter ud med denne bog, og så kan det jo være hvis der sker ændringer i mit liv at jeg også skal igang med en af de andre bøger – hvem ved.

Hvis du også er igang med denne bog, eller gerne vil igang med det, så skriv endelig til mig. Det er sjovt at vide når andre er igang med de samme projekter som en selv.

 

Tak fordi du læste med og hold øje med bloggen for flere indlæg.

//Simse

3 Comments

 • Jeanette Henriksen says:

  Fuck hvor er den nice.. fed ide med sådan en bog..
  Håber du får skrevet en hel masse i den og skabt mange gode minder 😀

  Knus <3

  • admin says:

   1000 tak søde Jeanette.
   Jeg er selv helt vild med den og glæder mig meget til der står en hel masse i bogen 🙂 om 5 år er den uvurderlig for mig 😉
   Stort knus til dig <3

Leave a Comment