Miss Manga Mascara

miss manga

Jeg fik shoppet lidt her den anden dag og nu er det tid til en test og nogle billeder af den nye L’Oréal Mega Volume – Miss Manga – Black

Jeg har købt min i Matas og der er vist introduktionspris på den i øjeblikket til 99,95 kr.  Klik på billedet og find den i Matas shoppen.

Jeg har set reklamen og tænke – JA JA JA den er god med jer. Men der var stadig noget ved produktet som tiltalte mig og jeg besluttede mig for at prøve.

Jeg ved at det ikke kommer til at se ud som i reklamen, men det kan jo stadig være at den er god og sidder pænt 🙂

Her kommer så lidt billeder af mit ene øje.

Mit Øje Naturligt Mit øje helt naturligt og uden nogle produkter.

Jeg har langt en pink/brunlig øjenskygge m. sort liner på øjenlåget.

Under øjet har jeg lagt en af de brunlige øjenskygger sammen med en hvid liner helt inde i øjenkrogen og så har jeg sluttet af med at krølle mine øjenvipper og lagt den nye Miss Manga mascara.

Miss Manga mascara review

My Miss Manga Eye

miss manga mascara  review

Too Faced Makeup look

De produkter som jeg har brugt til dette look er følgende:

My makeup look - miss manga Too faced ElfMiss Manga mascara, Too Faced Boudoir Eyes, Elf Creme Eyeliner, Hvid liner fra H&M

Alt i alt vil jeg sige at jeg er glad for denne nye mascara. Jeg er glad for den fylde og længde som den giver vipperne og jeg syntes ikke at jeg har behov for kunstige vipper når jeg bruger denne mascara.

Den kan svine ret meget når man lægger denne mascara, fordi den er ret flydende. Når jeg lægger den på tørrer jeg en del af det mascara som sidder på børsten af i toppen af bøtten, så jeg bedre kan styre hvor meget der kommer på øjenvipperne.

Når den så påføres så syntes jeg at det fungere godt at man kører børsten fra side til side imens. På den måde kommer der god fylde i vipperne. Pas dog på at de ikke klumper for meget sammen og vær evt. klar til at skille nogle af vipperne fra hinanden inden den tørre 🙂

Jeg håber at i kan lide min lille beskrivelse og mine billeder og skriv endelig hvid du har nogle spørgsmål.

Hvis du også er/bliver den heldige ejer af denne mascara – så send mig endelig et billede så jeg kan se hvordan det funger for dig 🙂

#simsesworld  – Tag mig så jeg kan følge med

//Simse

1 Comment

  • […] Den nye primer fra ELF, alle 3 ELF creme øjenskygger, paletten California ovenpå de cremet øjenskygger, ELF creme eyeliner – sort, en hvid blyant til den våde linje i øjet og til sidst min nye Miss Manga Mascara – som du kan læse meget mere om her […]

Leave a Comment