Life update / Stor beslutning

Hej igen alle I skønne mennesker <3

Min beslutning er truffet… Jeg har tænkt meget over det… og jeg har besluttet mig for at FORTSÆTTE mit online liv <3 

Jeg er i tvivl om hvor mage læsere/følgere jeg har tilbage her på siden, efter min helt urealistiske lange pause. Jeg ved godt, at der har været helt stille i noget som minder om 1000 år og det er jeg faktisk ked af.

Jeg kan rigtig godt lide at skrive her på bloggen, lave kreative videoer til Youtube osv. Men jeg har bare ikke fået taget mig sammen i 1000 år. UNDSKYLD.

Jeg kunne ikke finde på at stoppe og lukke det hele ned. Hellere give plads til store pauser i livet og så lade det ligge stille imens. Hvis jeg nogensinde lukkede mine sider mm. ned, så er jeg sikker på at jeg ville fortryde det bittert. Min tilgang til dette sted (og mine andre platforme) er at det skal ligge på nettet, så mine ting kan være til gavn og glæde for dem som lægger vejen forbi, også selv om det er et gammelt opslag.

Der er sket SÅ meget i mit liv i den tid der har været stille og jeg forstår faktisk slet ikke hvorfor jeg ikke har delt det med jer noget før. Tror de af jer som følger mig på Instagram er dem som er mest inde i hvad der er sket i mit liv.

Blev gift d. 1/8-2015

Tog på den vildeste bryllupsrejse d. 4/8 -201

Fødte min datter d. 16/8- 2016

Købte hus d. 15/8-2016 

Fylder 30 år d. 28/6-2017 (=BIG PARTY)

 

Og her imellem skal du så indregne andre skønne oplevelser, rejser og meget andet <3

Nu lover jeg så at jeg vil skrive om de forskellige ting og dele historier og billeder med jer. Jeg håber at i vil tage godt imod alt det nye og de nye drejninger som mit liv har tager. Jeg ved endnu ikke om det kommer kronologisk, eller om jeg bare kommer til at skrive om det som lige falder mig ind, nu må vi se.

Er der noget I ønsker at jeg skriver om før end andet?

Leave a Comment