Kjole forelskelse

Nogle har måske opdaget at jeg en gang imellem bliver forelsket i kjoler. Denne gang har jeg fundet en lækker forretning på nettet som jeg bare MÅ handle hos, så snart der er lidt penge på kontoen igen efter vores bryllupsrejse 🙂 hjemmesiden hedder Curvii.dk  og de har bare en masse skønne kjoler og selvfølgelig også alt muligt andet.

Prikker, flamingoer, sløjfer, cupcakes og blomster – Jeg er FORELSKET

Så snart der er penge på kontoen igen så skal jeg have en eller flere af de kjoler som jeg har fundet, og som jeg deler med jer her. Åhhhh de er skønne og jeg er sikker på at de vil kunne peppe efteråret op. Jeg har det helt skidt over at efteråret er på vej så jeg må gøre noget for at det bliver lidt nemmere at holde ud, og jeg er sikker på at disse kjoler ville kunne gøre det hele lidt lettere 🙂

Kjole med læber     Cupcake kjole     Flamingo kjole

Rød kjole     Flover love kjole     Prikker og støjfe kjole

Jeg glæder mig helt vildt til disse kjoler – Åhhh jeg tror de er gode til mig og kan sprede glæde og lykke 🙂 og jeg tror det er MEGA vigtigt at man finder noget tøj som pepper tilværelsen lidt op når vi så småt begynder af gå den mørke tid i møde. Hvis der er noget på siden som I bare ELSKER – så skriv endelig til mig, så jeg måske kan blive inspireret af jeres valg og jeres stil.

//Simse

dette indlæg indeholder affiliate links.

Leave a Comment