Chokoladedrøm og Hindbærdrøm
– En lille bid af himmel
250 g hvedemel
50 g margarine
250 g sukker
4 æg
2 dl mælk
3 tsk bagepulver
2 tsk vanillesukkerTopping:
1/2 L fløde
1 pose hindbær (frost, men optøet)
vanillesukker
Margarinen smeltes og røres sammen med sukker. Tilsæt et æg ad gangen og rør godt. Resten af ingredienserne røres i. Den bages i en springform eller bradepande efter ønske.
Bages ved 200 grader i ca. 20 min.
Fløden piskes godt så det bliver til en anelse tyg flødeskum. Tilsæt de optøet hindbær men pas på der ikke kommer for meget væde i fra hindbærne. Røres godt sammen og smag til med vanillesukker.
Chokoladedrøm
Til alm. kage og nogle cupcakes
250 g margarine
400 g sukker
5 æg
60 g kakao
400 g hvedemel
3 tsk bagepulver
i tsk vanillesukker
1 dl mælk
1 dl vandTilsæt evt. GOD chokolade i grofthakket stykker.
Margarinen smeltes og røres godt sammen med sukkeret. Tilsæt et æg ad gangen og rør godt. Mel, bagepulver, kakao og vanillesukker blandet og tilsættes lidt ad gangen sammen med mælk og vand. Rør det hele godt sammen.
Bages ved 175 grader i ca. 30-45 min alt efter tykkelse osv.
Topping:
Alm. glasur af flormelis med kakao pulver i – efter ønske
Pynt kagerne som det ønskes – Frisk frugt er ALTD et hit.
Cupcakes:
Brug noget af dejen fra de to kager til skønne muffins.
Prop forskelligt topping på dem, så der er noget for en hver smag, sådan at der kommer glasur og hindbærcreme på begge kagerne.
Pynt som det ønskes, igen er frisk frugt altid dejligt, men revet chokolade, skumfiduser mm, er også bud på noget alle kan lide 🙂
God bagelyst og skiv ENDELIG og send billeder til mig af dit resultat.
//Simse