Julekalender og Bloggeradvent

Så kommer der langt om længe et nyt indlæg her på bloggen. Der er sket SÅ meget siden sidst, og jeg håber på at jeg kan dele alle de ting som er sket i mit liv, drypvis i den næste periode 🙂

Det er blevet december og hvis du ikke allerede ved det så ELSKER jeg december.

Jeg er vild med stemningen, hygge, tiden sammen med famile og venner og ikke mindst gaverne som skal gives og modtages 🙂

Jeg har i år besluttet at jeg laver julekalender – så hver dag kommer der en video fra mig, på min YouTube kanal.  Her har jeg til nu lavet kreative videoer og videoen for idag bliver med inspiration til hvordan neglene kan se ud 🙂  – hvis du vil følge med i min julekalender, så tjek min YouTube kanal ud lige her SIMSES JULEKALENDER

Her under ser du en af mine videoer 🙂

Jeg er her i december måned også med i en advents leg som er startet af Jeanette som står bag bloggen Jea’s Blanke Tanker . Her var vi en masse bloggere som meldte os til og så blev der trukket lod blandt os allesammen, så vi skal sende gaver til en blogger, og modtage gaver fra en anden blogger. Samtidig skal vi holde os inden for 100 kr. for alle 4 gaver og det må gerne være hjemmelavet også – Det er vildt hyggeligt og jeg er meget glad for at jeg er med i denne leg.

Jeg skulle sende pakker til Jeanette selv og jeg skulle modtage fra Camilla som står bag bloggen Camillajb

Jeg modtog pakken og var SPÆNDT på indholdet.  Det er bare super sjovt at man modtager pakker fra nogle som man slet ikke kender, eller som man ikke kender super godt.

10424318_10204645283224562_6402377780017657107_n

Der har dog været så stille så I her ser billeder fra 1 og 2 søndag i advent.

1488701_10204645282944555_6727042789982182612_n

 

Første søndag i advent fik jeg en lækker opfriskende og fugtgivende spray fra Urtegaarden. Den dufter fantastisk og er meget lækker.

Anden søndag i advent fik jeg en hjemmelaver (tror jeg) skål ud af en LP plade og nogle dejlige chokolader.

 

Åhhhh hvor jeg glæder mig til næste søndag. Det bliver SJOVT at se hvad der kommer næste gang 🙂

 

Hvis du vil se mere til mig, og hvad jeg går og laver, så tjek min Instagram profil – der sker noget TIT <3  eller følg mig på Facebook

 

Jeg LOVER at der ikke går lige så lang tid som sidst, før det kommer endnu et indlæg her på bloggen 🙂

 

//Simone // Simse

 

 

 

 

1 Comment

Leave a Comment