Impulsiv ferie bestilling

Jeg havde en helt fantastisk weekend med en masse familie og hygge. Den stod både på kærestehygge, fødselsdag, Melodi Grandprix, KBH tur, Revy museet og meget mere.

Pludselig i løbet af søndagen faldt snakken på at det kunne være hyggeligt med en forlænget weekend i det Svenske. Vi talte hurtigt om det og syntes alle at det lød som en god idé som vi ville gå videre med. svensk idyl / vores hus

Samme aften talte vi sammen igen, fandt nogle forskellige bud på hytter – RIGTIGE SVENSKE HYTTER, som vi gerne ville leje og inden der var gået 6 timer, havde vi sat kryds i kalenderen og booket hytten.

Jeg glæder mig helt vildt til denne tur, til at slappe af i naturen og nyde den fantastiske hytte som vi har fundet frem til.

Huset er helt vildt charmerende. Det er for mig et typisk svensk hus i den rene idyl. Det ligger lige ved en sø, så der skal fiskes, hygges, spilles, grines og shoppes.

 

Det bliver en billig ferie, men det bliver bare fantastisk at nyde naturen, hinanden og roen. Jeg er også sikker på at jeg skal ud og gå en tur eller 2 med mit kamera, så jeg håber på at jeg kommer hjem med nogle FEDE billeder, som jeg selvfølgelig nok skal dele med jer.

Måske finde noget guld! Loppemarked i sverige / Loppis

Jeg regner også med at vi skal finde nogle loppemarkeder der over og se om ikke vi kan finde nogle unikke og sjove ting, som vi kan tage med hjem. Jeg elsker ting som er købt på rejser, ting som har tilknyttet en oplevelse. Det er fantastisk at have ting stående rundt omkring i hjemmet som bringer smilet frem og som minder en om alle de gode oplevelser som man har haft.

Kender i nogle fede loppemarkender som jeg bare skal opleve ?  Vi skal op omkring Jönköping – så skriv endelig hvis du kender et godt sted i området, eller på vej der op 🙂

Hvornår har du sidst gjort noget impulsivt?

Jeg er typen som ELSKER det, bare trist at vi ikke skal af sted NU 🙂

Men det går nok, nu er der tid til at jeg kan gå og glæde mig 🙂

//Simse

 

5 Comments

Leave a Comment