Hurtige boller

Fredags bagning !!894951_10200482949848829_407140156_o

Jeg ELSKER at bage, men jeg er ikke god til når det tager LANG TID. Derfor er disse boller HELT perfekte for mig.

Derfor er det en lille ting som jeg gerne vil dele med alle mine dejlige læsere.

Jeg købte en brød blanding, hvor der ovenpå lå 2 pakker tørgær. Jeg gav 10 kr. for denne melblanding ink. gær.  -BILLIGT.

Jeg gjorde som der stod på pakken og blandede mel og tørgær sammen. Tilsatte 5 dl. lunkent vand og æltede det hele sammen.

 

Her efter delte jeg dejen i 2 lige store dele fordi jeg syntes at de er lidt kedelige, helt almindelig.

 

891779_10200482950848854_763163179_oDen ene halvdel fik en plade hakket chokolade og den anden halvdel fik solsikkekerner.

Jeg lavede ca. 10 boller af hver blanding og lagde dem på hver deres bageplade.

Her skulle de hæve i ca. 1 time og så var de klar til ovnen på 220 grader.

 

Jeg penslede dem med mælk og dryssede dem med solsikkekerne med lidt sukker.

 

Efter ca. 10 min var bollerne bagt færdige.

 

Jeg lod dem stå og hvile lidt, så de ikke var brændene varme da jeg serverede dem.

885485_10200482952008883_776758110_o

De smage helt fantastisk og de er super nemme at lave. Der er selvfølgelig også mange andre ting som man kan blande i denne “grunddej” – Rosiner, hakket mandler eller andre nødder mm.

Jeg er sikker på at alle kan finde tid til disse boller og alle kan være med.

 

Spring ud i det, tænd ovnen og kom igang 🙂

 

//Simse