Burger som får fuglene til at synge!!
Hjemmelavet burger smager i min verden bare himmelsk. Derfor kommer her mit bud på en fantastisk udgave.
500 g. hakket oksekød.
Tomater, agurk, løg og salat.
Ketchup og Baconnaise – (Det er det hemmelige våben)
Bagekartofler og gulerødder.
Burger boller (hvis ikke du bager dem selv)
Grovfritterne skæres af bagekartoflerne og vendes sammen med gulerødder i olie med lidt krydderier. Lægges på en bageplade i midten af ovnen i ca. 15 min. Derefter sætter du pladen højere op i ovnen og du starter nu grillen og lader dem grille i ca. 5-15 min alt efter størrelse.
Det hakket oksekød deles i 4 og bankes til gode hakkebøffer. Steget på panden med salt og peber.
Hæld 5 dl. lunkent vand i en skål, rør gæren ud i vandet og 1 dl. olie. tilsæt salt og en blanding af hvedemel og rugmel. Når du har en fast dej lader du dem hvile et lunt sted i ca. 30 min. Slå dejen ned og ælt nu boller i den ønskede størrelse. Læg dem på en bageplade med bagepapir under og lad dem nu hvile i 30 min igen. Når de er hævet pensles de med æg og drysses med lidt salt.
De er nu klar til ovnen i ca. 15 min. ved 200 grader.
Byg din burger på din helt egen måde – men husk baconnaise – det smager FANTASTISK.
I think that you could do with some pics to drive the message home a little bit, but other than that, this is great blog. A great read. I will certainly be back.
whoah this blog is fantastic i like reading your articles. Keep up the good paintings! You understand, a lot of people are hunting round for this info, you could aid them greatly.
Hello there I am so grateful I found your blog, I have bookmarked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the excellent work.