GoldMarie Hostel – Berlin

Mit ophold på Goldmarie Hostel !!

 

Turen gik i weekenden til Berlin. Vi skulle til One Direction koncert i O2 world – Berlin og derfor ville vi gerne bo tæt på netop dette sted. Jeg søgte på Hotels.com og fandt dette Hostel. Det var billigt og lå tæt på netop O2 – PERFEKT…

Jeg er ikke typen som bliver afskrækket af et hostel – jeg tænke at vi skulle bruge et sted at sove når vi var TRÆTTE efter byens indtryk samt koncerten. Vi skulle overnatte der 2 gange og vi valgte at bestille på dette hostel.

IMG_0100

Jeg læste selvfølgelig folks beskrivelser og anmeldelser af stedet. Nogle var fine og nogle var SKOD. Jeg blev imellem disse beskrivelser “advaret” om hvordan der så ud på gaden samt i gangene på Goldmarie Hostel. Men at værelserne var fine 🙂

IMG_0101

 

Da vi ankom med S-banen og begyndte at gå ned ad Warschauer Straße kom vi pludselig til et sted med en rød dør. Det var dog næsten svært at se farven på døren for grafitti. Det var her vi skulle bo. Vi ringede på dørtelefonen og blev lukket ind. Nu var det som at være i en fin gammel opgang med detaljer i lofterne, flot og detaljeret trappe og slotte vinduer -Det har nok være super smukt – for LANG tid siden. Idag er der grafitti op langs trappen og informationerne til dette hostel stod på hvide A4 papire som bare var sat op med tape.

Vi gik op på 1 sal og fik nu nøglen til vores værelse. Min kusine som jeg rejse sammen med på 10 år var noget chokket over at se denne opgang,selv om jeg havde advaret hende på forhånd. Vi skulle bo på værelse nr.302 og vi gik derfor op på 3. sal og fandt vores værelse.

IMG_0027

 

IMG_0029

IMG_0026

Da vi drejede ind fra trappen og ind på “vores gang”  ændrede stemningen sig. Nu var det igen som at være i en gammel herskabs ejendom. Dørene var flotte, gangen var fin og her inde lå der så 4 værelser som skulle deles om 1 badeværelse og 1 toilet.

Jeg tror at det i “tidernes morgen” har været en stor og flot 4 værelses herskabslejlighed som nu er delt op til enkelte værelser på et hostel.

Vi satte nøglen i døren og var MEGET spændt på hvad der nu ventede os. Inde bag døren ventede der os en enormt rum, med ca. 2,5 meter til loftet noget der mindede om sildebensparket gulve og flotte gardiner fra gulv til loft.
IMG_0022

Inde på værelset var alle møbler så Ikea møbler, som slet ikke passede ind i stilen til værelset-  men nårrrr ja, vi er jo på et hostel 🙂 Sengene var gode og badeværelserne var rene og pæne. I den tid vi var på Goldmarie var der ikke kø til badet eller toilettet på et eneste tidspunkt, så det fungerede fint og vi var på ingen måde generet af at dele badeværelse.

 

 

 

 

Der er selvfølgelig fordele og ulemper ved at vælge at bo på et hostel. Det var unge mennesker der arbejdede på hotellet og de kunne derfor hjælpe en med alt hvad man havde brug for af informationer om byen, området osv. Det personale vi mødte var venlige, søde og meget hjælpsomme. De kunne alle godt engelsk og virkede som om de interesserede sig for deres gæster – hvor de kom fra, skulle hen mm.

IMG_0018

 

 

 

Set ud fra pris og min samlede opfattelse af Goldmarie hostel var det et sted jeg sagtens kunne finde på at booke igen. Det var billigt, der var rent og pænt på værelset og venligt og meget hjælpsomt personale. Mere kunne vi ikke forlange af vores ophold.

IMG_0038

* * * * *

Hvis jeg skulle give det stjerne vil jeg give det 4 ud af 5 stjerne – set i forhold til prisen og titlen som Hostel.

 

Vi havde et godt ophold på GoldMarie hostel. Men opholdet afhænger også af hvad man forventer af stedet.

 

Jeg håber at min anbefaling kan hjælpe andre som gerne vil bo billigt i Berlin 🙂

Hvis du vil læse mere kan du finde hotellet lige her. 

 

GoldMarie hostel ligger her:  Warschauer Strasse 58 – 10243 Berlin – Tyskland

 

//Simse

1 Comment

Leave a Comment