Gætter gaver – Jeg kan ikke gøre for det

Nu er det snart min fødselsdag igen – Wow som tiden dog flyver, det er slet ikke til at fatte. Jeg bliver GAMMEL denne gang syntes jeg. Men det er SLET ikke det jeg vil skrive om I dette indlæg.

birthday-girl

Jeg ved ikke hvad det er der sker med mig når der er gaver i nærheden. Så snart jeg ser eller bare hører noget om gaver bliver jeg som en OVER glad 4 årig pige som bare MÅ høre hvad de andre taler om, eller bare lige MÅ over og mærke på gaven. Jeg ved ikke hvad der sker – det sker bare og jeg kan SLET ikke styre det.

Det er ikke så meget det med at jeg bliver helt CRAZY når der er gaver i nærheden der er problemet, det er mere at jeg altid skal forsøge at gætte mine gaver. Jeg ved ikke hvad det er der sker, men så snart jeg får en gave i hånden begynder min hjerne at gætte på hvad det er. Ofte behøver jeg ikke en gang at have gaven i hånden før jeg gætter hvad det er ( ofte har jeg ret i mine gæt )

Gaver i smukke farver

Jeg syntes det er VILDT irreterrende at min hjerne fungere på denne måde. Jeg prøver at lade hver, men det er bare ikke noget som jeg kan slukke for 🙁  – Derfor er jeg personen som ELSKER “snydegaver” altså gaver som er pakket ind i noget andet end den “originale” indpakning/kasse. – så kan min hjerne ikke gætte det og så bliver jeg GLADERE når jeg åbner gaven.

Fordi jeg er SÅ vild med gaver så elsker jeg også at få SMUKKE gaver. Det varmer helt inden i når man modtager en gave hvor man kan se at der virkelig er lagt sjæl bag. Det behøver ikke være HELT vildt,  men et personligt twist er altid fantastisk. Jeg ved godt at der er nogle som er HELT lige glade med hvordan tingene er pakket ind, jeg ved bare at jeg personligt sætter pris på en smuk gave.  – Jeg har derfor også samlet lidt inspiration til jer der ude på min Pinterest profil, så klik her for mere info. 

gave med blomstergualandegaver med prikker gave med hjerte og snor

Gave indpakningen betyder også bare meget for denne fejl jeg har oppe i hjernen. Min største frygt er at få gaver som er pakket ind efter formen. Altså en stol med papir om, en bold med papir om, en lampe med papir om osv. Så har jeg jo gættet det ved første øjekast. – Sorry, men jeg kan ikke gøre for det.  -Jeg kommer altid til at tænke på scenen i “Støv på hjernen” hvor Dirch Passer kommer ind med en masse gaver til det nye brudepar i opgangen. Man kan stort set se hvad ALLE gaverne er.

Dirch passer med gaver i støv på hjernen

 

Jeg ved ikke om der er andre der ude som har samme brist på øverste etage som mig. Måske er der nogle der ude som har lært at styre det – Jeg hører meget gerne fra dig der ude hvis du har knækket koden.  🙂

//Simse

 

Leave a Comment