Forbereder til dåb

Jeg har været så meget i tvivl ang. Karens barnedåb her i næste måned. Jeg ville egentlig bare gerne holde det helt stille og her hjemme. Men efter flere snakke frem og tilbage blev vi enige om at vi måtte holde det ude, for ellers skulle vi sortere ALT for mange gæster fra. Menneskerne er dog vigtigere for os, end de ramme vi holder det i.

Ren kærlighed

Derfor har vi måtte ud og leje lokale og også finde på noget pynt mm. Sidste gang vi havde dåb var jeg gået ALL IN, der var vintertema og det hel lignede noget fra et eventyr. Denne gang magter jeg ikke lige det samme med 2 så små børn. Derfor skal det være praktisk, i øjenhøjde og hyggeligt.

Vi laver selv maden og pynter selv op osv. men ambitionerne er skruet lidt ned, så jeg er sikker på at vi kommer i mål med det hele. I den forbindelse er jeg på jagt efter lyserødt/rosa pynt, med en stejf af råhvid/perlemor og guld. Jeg er spændt på hvordan det bliver i virkeligheden i forhold til oppe i mit hovede 🙂

Ej det skal nok blive godt, det er jeg sikker på. Til nu har jeg besluttet mig for følgende ting til bordene:

De overstående ting er fra hjemmesiden: cchobby.dk og du kommer til deres side ved at klikke her. 

Jeg skal nok tage mig sammen og dele undervejs og når jeg er færdig med det hele, så i kan se hvad det hele ender med.

 

//Simse

Dette indlæg indeholder affiliatelinks <3

Leave a Comment