Fødselsdag i den fineste kjole

Idag har jeg været til fødselsdags brunch i min fantastiske familie.

Jeg tænkte at jeg ville gå imod efteråret og iførte mig derfor den fantastiske pink/rosa blomstret kjole som jeg købte for lidt tid siden.

Hvis du vil læse mere om købet, kan du klikke her. 

Pin up dress OOTD

Jeg er selv helt vild med denne kjole, som jeg har døbt “Big pink flower garden”. Stilen, farverne og snittet, det er bare LIGE mig. Jeg fik vildt mange komplimenter idag, mange bemærkede den fine kjole og syntes at den var dejlig sommeragtig og at den klædte mig. Det var dejligt at høre at jeg ikke er den eneste som er helt vild med kjolen.

Jeg havde valgt at tage en alm. cardigan over kjolen og et par helt flade sandaler. På den måde syntes jeg sagtens at denne kjole kan bruges på en søndag til en stille og rolig fødselsdag.

Mange vil kigge på sådan en kjole og tænke at den kun er til fine arrangementer osv. men jeg syntes sagtens at man kan nedtone kjolen, så den går til helt almindelige dage.

Min anbefaling er at du ikke skal være bange for at gå med kjole til dagligt. Det kan man sagtens, det handler bare om hvad man tager på til kjolen. – bare spring ud i det 🙂

 

//Simse

Leave a Comment