En smuk dansk aften med et strejf af danske film

Smukke Danmark og skønne Danske film.

 

Igår efter aftensmad sad vi her hjemme og bare kiggede på hinanden. Vi besluttede os for at lave noget. Vi ville køre en aftentur.

Margueriteruten

JA det lyder bare totalt MORMOR og MORFAR – og det er det nok også 🙂 – Men jeg indrømmer det, jeg ELSKER at hygge.

Hvis du skal opleve det smukke DK – så følg disse skilte. Hvis du drejer fra når dette marguerite skilt dukker op viser den danske natur sig fra dens allerbedste side. – drej fra og nyd det <3 

Som mange nok allerede ved er jeg stor fan af alle de gamle danske film og jeg syntes det er super sjovt at gense de steder i DK som danner ramme om forskellige danske film.

 

Der var noget i nærheden, som jeg ikke allerede havde set. Derfor faldt beslutningen hurtigt på at vi skulle køre ud til Rødvig havn. Her er filmen Det skete på Møllegården (1960) nemlig optaget. Her har Poul Reichhardt, Ib Mossin, Christian Arhoff og mange flere folkekære skuespillere gået rundt og indspillet scener til en Morten Korch film.

Se flere location ture her  eller Her 

Her er Traileren til denne hyggelige film 🙂


Vi købte en is og gik nu rundt og sugede stemningen til os. Der er enormt hyggeligt i denne havn. På den ene side har man lystbådhavnen og på den anden side var der fiskerihavnen. Der var super smukt i aftensolen og den smukke udsigt gjorde at jeg lige kunne overlevede lugten af fisk, da vi gik midt på lystfiskerhavnene 🙂

Rødvig lystbådehavn

 

20130616_204536 (640x360)

20130616_204641 (640x329)

Rødvig havn

Vil du se meget mere så klik her under:
Locations fra “Landsbylægen”
Locations fra “Far til Fire”
Locations fra “Anja og Viktor”
Locations fra “Matador” 
Locations fra “Støv filmene” 

 

Jeg var helt betaget af udsigten og det lys der var på havnen.

Det er helt fantastisk at jeg igen og igen kan finde så helt utroligt smukke perler i lille DK. Jeg må indrømme at jeg er begyndt at sætte STOR pris på det DK tilbyder og ikke blot ELSKER at rejse til udlandet.

På vej hjem gik jeg helt FOTO AMOK og jeg fik taget helt vildt mange billeder. Her kommer et lille uddrag af de bedste fra turen.

Jeg håber at I kan li dem <3

20130616_210707 (640x301)

IMG_8121 (640x351)

IMG_8135 (640x363)

IMG_8146 (640x287)

Når vejret over DK er med en, så er her så utroligt smukt. Det er helt ubeskriveligt. Jeg vil opfordre ALLE til at tage ud og nyde det. Kør veje du ikke normalt kører, drej af når du ser et margueritrute skilt – Det giver de smukkeste oplevelser.

 

Hvis du vil vide lidt mere om filmen Det skete på Møllegården og komme lidt mere bag om filmen, vil jeg anbefale at se netop denne video.

 

 Se flere location ture Her  eller Her 

Jeg håber du kan lide når jeg deler mine ture rundt i det smukke DK <3

 

//Simse

4 Comments

 • Hej Simse.

  Faldt helt tilfældigt – ad store omveje – herind forbi din side… Vil bare sige: Sikke smukke aftenbilleder – specielt de 4 ved solnedgangstid!! 😀 (y)

  Tak for kigget, og rigtig god sommer til dig og dine. 🙂

  Bedste hilsner,
  Lars A. Olesen

  • admin says:

   af en eller anden underlig grund, ser jeg først din kommentar nu.

   Men du skal vide at det varmer mit hjerte at høre at du kan lide mine billeder. 🙂

   Det er altid sjovt, når folk kommer forbi ad sjove veje 🙂

   Tak for din kommentar.

   //Simse

 • Hej Simse.

  Faldt helt tilfældigt – ad store omveje – herind forbi din side… Vil bare sige: Sikke smukke aftenbilleder – specielt de 4 ved solnedgangstid!! 😀 (y)

  Tak for kigget, og rigtig god sommer til dig og dine. 🙂

  Bedste hilsner,
  Lars A. Olesen

 • […] “Landsbylægen” Locations fra “Baronessen fra Benzintanken”  Locations fra “Det skete på Møllegården” Locations fra “Olsen Banden ser rødt”  Locations fra “Far til Fire” […]

Leave a Comment