Ekko kortfilmliste – for filmelskere

Jeg har idag snart støvsuget Ekkos Shortlist for unikke, interessante og anderledes kortfilm.

Der ligger super mange kortfilm som man kan se kvit og frit – efter endt kortfilm kan man så give stjerner. – FANTASTISK <3

 

For filmelskere som mig er det helt igennem fantastisk at se disse kortfilm. Det er ofte meget anderledes end at se en hel film, men jeg syntes at det er unikt på en fed måde.

Det er som om der er meget mere tid til færre scener, eller som om man bare har fokuseret på et mere enkelt element end man ofte gør i en hel film.

Jeg har ikke før rigtig interesseret mig så meget for kortfilm, men efter at have set en masse er jeg blevet VILD med det. Ja – der er nogle underlige imellem, men jeg syntes det er fedt at udvide ens viden og se noget helt nyt.

De er som oftest filmelet i den fedeste kvalitet og skuespillet fejler bestemt heller ikke noget. Det er nogle super dygtige folk som står bag kortfilmene.

 

Udvalgte kortfilm:

Hvis jeg skal nævne nogle af dem, som jeg til nu syntes godt om, vil jeg næve kortfilmene “Ud, spring over, ind”  (instrueret af: Thomas Daneskov) “Omveje” (Instrueret af: Jesper Troelstrup) og “In absentia” (instrueret af: David Metz)

ud, spring over, ind

Billedet her er fra filmen “Ud, Spring over, Ind” 

Det er 3 meget forskellige kortfilm, men jeg kan godt lide dem alle 3. De 3 som jeg har udvalgt her har alle en god længde, så der er en masse tid til at fortælle en god historie. Specielt kortfilmen “Ud, spring over, ind” – her sad jeg med følelsen af at jeg SAGTENS kunne se en hel film i det univers. Men desværre måtte jeg “nøjes” med de 27 min. som de havde skabt til mig 🙂

Men jeg er slet ikke færdig med at se dem der inde – så der kommer nok flere på “Like-Listen”

Hvis du er blevet inspirerret til at se kortfilm så kan du enten klikke på navnene her over, så ryger du direkte ind på den konkrete kortfilm. – ellers kan du klikke lige HER og komme ind og se listen over ugens bedste kortfilm.

 

Del med mig.

Hvis du smutter ind forbi og ser lidt kortfilm må du MEGET gerne dele med mig hvilke film du har fået set og hvad du syntes om det 🙂 – jeg ELSKER når I deler med mig <3  – tag evt. et billede af skærmen imens du ser en kortfilm og tag billedet på Instagram med #elskerkortfilm @Simsesworld og Kortfilmens navn <3

 

//Simse 

Leave a Comment