Æble kanel kage
Læs mere her:
Den STORE bagedagHvis du mangler bageudstyr så klik på linket over til højre her på min side.
Her skulle det være muligt at finde alt det bageudstyr du mangler.
Man må ALDRIG gå ned på udstyr
Jeg gik en tur i haven og plukkede løs.
Opskriften kommer her:
250g. blødt smør
250g. sukker
4-5 æg. (start med 4)
2½ dl. mælk
350g. hvedemel
2 tsk vaniljesukker
2 tsk bagepulver
3 sps kanel
750g renset og revet æbler
Pisk sukker og det bløde smør sammen.
Tilsæt ægene et ad gangen.
tilsæt nu mælk, mel, bagepulver, vaniljesukker og kanel.
Riv æblerne og pres demfor fri fra det meste vand – ellers bliver den for tynd.
Vend nu æblerne i dejen og den er klar til bagning.
Et tip vil være ikke at lave den for høj i formen. Så er det lettere at gøre den sprød og færdigbagt inde i midten.
Man kan evt. tilføje hakkede mandler eller andre nødder i dejen – dette gør den også super lækker.
Bag kagen ved 200 grader i ca. 30 min – men hold øje med den så den.
Der er ikke to ovne der er ens, så tiden kan variere en del.
Den kan også sagtens fryses så der er altid er lækker kage i fryseren.
GOD BAGELYST
Håber i overlever – Den smager skønt
//Simse
Leave a Comment