Den danske sommer

Den danske sommer er herlig

Jeg elsker sommeren i Danmark, når den er her. Der er så mange ting som jeg forbinder med sommer, og jeg har derfor valgt at finde nogle billeder frem af de ting som jeg syntes er skønne.
 Jordbær er noget af det bedste i sommeren. Det er noget stort set alle kan li og forbinder med sommer.
Jordbær desserter, Kager, Jordbær med fløde, Jordbærgrød, Syltetøj mm.
Det er bare herligt
 Vejkanterne i Danmark kan også være smukke i denne tid. Det vrimler med farver og forskellige fine blomster. Det er smukt at se at ikke alt blot bliver slået ned, eller sprøjtet bort.
 Friske ærter er også på listen over ting som jeg bare ELSKER sommeren for. Jeg kunne sidde gemt i en ærtemark i flere timer og bare æde og hygge. Husker da jeg var lille, var det noget af det bedste jeg vidste.
 Solsikker er også indikeret af at være en sommerblomst. Den smukke gule farve lyser op og giver liv i en til tider våd sommer i Danmark. Marker som er fyldt med dem gør bare synet endnu smukkere.
Jeg ELSKER IS som så mange andre danskere gør det. Det er vidunderligt at gå ned og blive fortyllet af udvalget af is. Det er ofte bare sådan at jeg ikke kan spise mere end 2 kugler og så er det svært at vælge. Jeg kommer stort set kun steder hvor de laver STORE IS – alt andet er spild af tid.
Jeg støtter dem som har forstået at størrelsen på isen har en betydning.
 Valmuer – I LOVE IT. Jeg bliver helt betager når jeg ser marker som denne. Det er så utroligt smukt når de små fine blomster står der og vugger i vinden.
 For at være ærlig så overskygger de fantastiske hindbær i min verden jordbær.  Jeg ved at mange er totalt uenige med mig, fordi der er mange kerner i hindbær. Jeg er ligeglad dette er sommerens bedste frugt, og jeg kunne spise flere kg af det hvis jeg fik muligheden.
 Endnu et smukt billede af et sommerlandskab som bare taler for sig selv.
Sommeren er dejlig – specielt når solen er fremme.
Jeg elsker den og forsøger at suge den til mig, og nyde alt hvad den byder på.
Hvad er sommer for dig?
Fortæl gerne om det her eller på Facebook.
//Simse 

Leave a Comment