Den danske smukke natur

Overrasket af den danske natur.

Når jeg tænker på Danmark så tænker jeg ikke så tit – VILD NATUR. Men jeg må indrømme at dagen idag bød med noget af en overraskelse.

 

Vi sad her hjemme og fik lyst til at køre en tur. VI startede bilen og kørte der ud af. Vi kommer til en rundkørsel og jeg siger til Kæresten. Du bestemmer hvad vej vi skal. I stedet for at tage den vej vi ALTID kører drejede han imod Skælskør. Fedt tænkte jeg ud på eventyr med os.

Vi besluttede at vi ville købe mad i Skælskør og derefter ville vi tage ud på Borreby gods og spise det. Da vi ankommer til Borreby må vi hurtigt gå igen, da man ikke måtte have vovser med ind i deres park. Sofus skulle ikke sidde i bilen, så vi kørte videre. Glænø dæmning

Her fra kendte jeg ikke så mange veje, men tændte min GPS og lod den vise os imod vandet. Vi kørte og kørte. Pludselig stod der at vi kørte ind på en blind vej, men jeg kunne se at den førte os ud på en Ø som jeg ALDRIG havde været på eller hørt om før. Vi fortsatte ud ad vejen og kom ud på den smukkeste og landlige Ø.

IMG_20130610_164601

Vi ville køre til vejens ende. – Pludselig blev vej til grusvej. Vi snakkede om at vende om, men noget sagde mig at vi skulle ud for enden. Så vi kørte bare lidt længere og fandt nu næsten en resteplads. Her parkerede vi bilen og gik ned til stranden.

 

Her var SÅ SMUKT. WOW en udsigt. Vi var begge to helt overveldet af det syn der mødte os. Vi var helt alene på den fineste strand <3

 

IMG_20130610_172153

 

 

Øen hedder Glænø og ligger imellem Skælskør og Næstved, omkring Bisserup. Det er længe siden at jeg har set så smuk en perle i lille DK. En perle som jeg vel og mærket aldrig før har set.

 

 

IMG_20130610_173728

Vi gik rundt på stranden og nød naturen. Vi spiste vores mad og endte med at bade i
bølgen blå og fik solbadet. – Selv Sofus måtte overgive sig og hoppe i vandet <3

 

Jeg ved ikke om det kun er mig som ikke kender til denne lille perle. Men for dem som ikke kender til den, vil jeg anbefale at man tager et smut forbi hvis vejret er godt og man af lige vel er på de kanter

 

 

 

Jeg bliver så glad i låget når uventet ting ender med at blive så fantastiske.

Det er skønt at man kan give slip og en gang imellem lade tilfældighederne bestemme over en.

 

Hvornår har tilfældighederne sidst givet dig fantastiske oplevelser?

 

// Simse

 

Leave a Comment