Dejlige brød

Skønt foccacia brød

 
Jeg er efterhånden bagt rigtig mange af disse brød, og de er bare super lækre, derfor vil jeg gerne dele det.
2 brød:
25 g. gær
2 dl. lunkent vand
2 spise ske honning
Salt
1 dl Olie
Hvedemel så dejen er jævn
Fyld:
Tomater, løg, basilikum, ost, oliven mm.
Du tager det lunkne vand og opløser gæret. Tilsæt nu honning, salt og evt. ost.
tilsæt her efter mel og lad dejen hæve tildækket og lunt i ca. 45 min.
Ælt nu dejen igen, og fordel den i 2 lige store stykker. pres dem flade på en oliesmurt bageplade til de ca er 1-1,5 cm. tygge, og lad dem hæve igen i ca. 30 min.
Tryk nu fingerspidserne ned i dejen og fordel det valgte fyld / topping.
Smør til sidst med olie ovenpå hele brødet og fyldet, så det bliver gyldent og ikke bliver brændt i ovnen og drys med salt.
Brødet skal nu bages i ovnen v. 225 grader i ca. 15 min.
Prøv det. Det smager FANTASTISK. og jeg laver tit forskelligt fynd på de to brød, så man har noget at vælge imellem. Prøv dig frem med fyldet, og find din helt egen favorit.
//Simse