Bryllupsfeberen har ramt mig

WOW – under 8 måneder til Jeg sagde JA på toppen af Empire State Building

Det nye år er godt igang, og det er for alvor gået op for mig at det er i år at jeg skal giftes med min elskede.

Det er samtidigt også gået op for mig at jeg har en MASSE at se til. Der er 1000 vis af ideer, tanker og krav som skal findes frem, blandes sammen og laves til en helhed som skaber vores fantastiske drømme bryllup.

 

Vi ved hvor det skal holdes, vi ved hvilken kirke vi skal giftes i og vi ved hvor vores reception skal holdes. Det er så også sådan ca. det som der er HELT styr på 🙂

Så jeg ved ikke om i kan forestille jer, a der liiiiggggeee mangler et par ting eller 1000 🙂

Det bliver et landligt have bryllup hvor den store DIY nerve i mig, virkelig får lov til at udfolde sig. Jeg er gået helt AMOK på pinterest, og leder dagligt efter inspiration der inde og jeg pinner alt lige fra pynt, borddækning, brudekjoler, hår, makeup, smykker og sjove billeder – følg evt. med her 

Weekenden står på bryllups forberedelse – BIG TIME

Vi tager sammen på bryllupsmesse i morgen Lørdag d. 17 jan. i Bellacenteret i København for at blive inspireret og måske bliver klar over ting som vi ikke lige selv havde forestillet os at vi bare MÅTTE gøre til vores bryllup.

Vi er så heldige at den skønne Sofie fra Shine Like a STAR har skaffet mig en kontakt så vi har fået fribiletter til messen og det er jeg super taknemmelig for. Bryllup er en dyr fornøjelse og derfor er det fedt når man kan spare penge, selv på småting 🙂

Vores romantiske kirke

Søndag d. 18. jan skal vi til gudstjeneste i den kirke som vi har valgt skal være rammen om vores store dag. Vi skal lige have endnu en lille snak med graveren og præsten og tager i den forbindelse lige forbi imens kirken har åbent.

Vi skal vide mere om blomster, lys, reception i kirkens lokaler osv. Jeg glæder mig helt vildt til at vi også har styr på disse ting til den store fest.

Jeg er sikker på at det bliver en skøn weekend og jeg skal nok forsøge at få tage en masse billeder, så jeg har noget at dele med jer alle sammen 🙂

Lige efter messen vil vi arbejde på vores invitationer. Vi har tænkt dem igennem, ved hvordan de skal se ud og har købt ind til dem, men vi ville lige vente med at sende dem ud til efter messen, i tilfældet af at vi der inde finder ud af noget som vil ændre vore invitationer.

 

Jeg håber at I vil følge med i forberedelserne, og jeg skal nok huske at dele en mase med jer, her på bloggen men også på Facebook og Instagram – så husk af følg mig alle steder, hvis du gerne vil have det hele med.

//Simse

1 Comment

  • Jeg vil rigtig gerne følge med.. jeg er jo selv forlovet og det bliver jo også min tur en dag. Vi har dog valgt at vente til vi er gældfri og har fundet noget andet at bo i.. ja og begge de to ting skulle gerne blive opfyldt i 2015..

    Lige nu forstår jeg slet ikke hvordan man kommer igennem alle de beslutninger og får det hele arrangeret.. jeg kigger også med ved xenia, hun skal også giftes i år.. håber jeg kan lære lidt af jer..

    Knus <3

Leave a Comment