Bitstrips – Ny tegneserie app

Der er kommet en ny app på min mobil idag. og jeg er allerede MEGET glad for den.

Jeg har i noget tid set at flere og flere begynder at dele billeder hvor de selv er lavet til en tegneseriefigur og hvor denne figur så er igang med alt muligt forskelligt.

 

Nogle bruger denne app som en “status” altså er man glad, vælger man en tegneserie som viser det. Har man været ude og shoppe, kan den vise det osv.

Jeg har allerede rodet en del rundt på appen og har allerede delt et par stykker der inde.

Bitstrip - me as a cartoon

Når nu man har lavet sin egen figur der inde, så kan man koble den på sammen med sin Facebook profil og dermed finde frem til alle de venner som også bruger denne app.

Nu kan man lave tegneserie striber hvor ens venner også deltager i. Det er super sjovt og jeg har allerede nu brugt en masse tid indei denne app.

Hvis man ikke syntes man gider sidde med sin tlf. og rode med dette så kan man også benytte en app på Facebook. Her er der også flere forskellige tøj muligheder mm. så det kan godt være en god ide at kigge forbi appen over FB også.

Jeg håber at der kommer en masse med i denne fællesskab. Det er VILDT sjovt at sidde og rode med, og hver dag kommer der nye striber som man kan sætte sin egen figur ind i 🙂

Bitstrips - mig som en tegneseriefigur

Kig forbi denne sjove app og del endelig dine sjove billeder med mig.

 //Simse

Leave a Comment