Æble og kanel

Æble kage drømmen <3 

Den skønneste bradepandekage med æble og kanel
 Æblerne hænger så fint i træerne og venter på at blive plukket. 
 Godt fra haven
 Alle ingridienserne til kagen


Opskriften kommer her:
250g. blødt smør
250g. sukker
4-5 æg. (start med 4)
2½ dl. mælk
350g. hvedemel
2 tsk vaniljesukker 
2 tsk bagepulver
3 sps kanel
750g renset og revet æbler
 Pisk det bløde smør godt sammen med sukker 
Tilsæt ægene et ad gangen og pisk igennem til en ensartet masse 
Hæld mælken i og pisk igen
 Tilsæt mel og rør godt sammen 
Kanel, bagepulver og vaniliesukker kommes i og der piskes eller røres igen til en ensartet masse.
Dejen må gerne være lidt tyg, da der kommer æbler i, som godt kan afgive en del vand. 
 Æblerne skrælles
 Og skæres i mindre stykker 
 Riv nu alle æblerne enten elektrisk som her, eller på den grove sidde af rivejernet.
 Pres nu det meste af vandet ud af æblerne, så der ikke tilsættes alt for meget vand til dejen
Bland nu de revet og presset æbler i dejen
 
Fordel dejen i den smurte bradepande 
Drys med kanelsukker (kan undlades) 
 
Sæt kagen i en varm ovn på 200 grader og lad den bage i ca. 35 min 
Hold øje med den, bliver den hurtigt meget gylden på toppen, skal du lægge et stykke sølvpapir over den, imens den bager færdig. 
Så bliver den ikke sort  og brændt 🙂 
Tag kagen ud og nyd den enten lun eller kold.
Kagen er også god til at fryse ned, så man altid har lækker kage når der skal hygges 

Skal du bage en lækker efterårskage, så er denne kage et super godt bud, samtidig med at den smager af jul og spreder dejlig stemning i køkkenet når den er i ovnen. Dufter SKØNT

Den er nem at bage så alle kan være med. 
// KAGEHILSEN fra SIMSE